Несебър с безплатна реклама в парижкото метро

30.03.2016

Несебър се сдоби с безценна безплатна реклама във Франция, след като френският вестник 20 minutes му посвети статия. Печатното издание, което се разпространява в парижкото метро, е изтъкало достойнствата на Несебър като изключително атрактивна туристическа дестинация.

В статията се подчертава, че културата и историята на този район заслужават да се видят и най-вече - си струва отделеното време.

Несебър

Авторът на материала не е пропуснал да отбележи, че след като туристите разгледат забележителностите на Несебър, могат да опънат хавлията си върху ситния златен пясък.

В статията е акцентирано върху традиционните несебърски къщи и историята на града. Отделено е място и на Археологическия музей, където освен артефакти от древността, се съхранява ценна колекция от икони.

Френският вестник 20 minutes се разпространява основно в парижкото метро, което е една от най-големите транспортни системи в света. От там ежедневно минава огромен пътникопоток и рекламата на Несебър е достигнала до внушителен брой хора, коментират от морската община.

Освен в метрото вестникът се разпространява и в 11 други района на Франция. Така и жителите на Марсилия, Лион, Тулуза, Ница, Нант, Страсбург, Монпелие, Лил, Рен и Гренобъл също ще могат да научат за повече за единствения български град, вписан в листата на ЮНЕСКО.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати