Дигитални информационни табла в Пампорово

19.12.2012

За първи път през този сезон в курорта Пампорово ще заработи онлайн система с големи дигитални информационни табла. Тук ще се получава информация за състоянието на всички писти и лифтове в зоната. Таблата ще бъдат поставени основните начални лифт станции в ски центъра.

Тук до големите начални лифт станции са монтирани и 4 броя машини за онлайн безкасово разплащане чрез дебитни карти. Това ще помогне за намаляване на опашките от чакащи скиори.

Доставени са още 10 оръдия за изкуствен сняг, с което общият им брой става 120. Това ще позволи да се направи перфектно изкуствено заснежаване. Закупена и нова немска машина за утъпкване на сняг, с която ще се обработват 37-те километра ски писти в курорта.

Пампорово

Изцяло е подменена механиката на 3-седалковия лифт от Снежанка към Малина, с което неговата скорост ще се увеличи 2 пъти - до 5 м/с. По пистите с цел безопасност на скиорите са монтирани 3000 м обезопасителни мрежи и предпазни дюшеци по пистите.

През лятото бе разширен “Фън парк” в Пампорово, който заработи с откриването на сезона. Той разполага с 2 специализирани линии с различни уреди, боксове, рейлове, виражи и скокове.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати