В Швейцария заловиха гола дама да шофира

23.07.2013

Работата на пътните полицаи в Швейцария очевидно е далеч по-напрегната и стресираща, отколкото може да се предположи.

Свикнали с пословичната швейцарска точност и дисциплинираност, екип на швейцарската пътна полицията се оказа напълно неподготвен за предизвикателната гледка, на която се натъкна при рутинна проверка.

Гола шофьорка

Автопатрул на швейцарската пътна полиция спрял на входа на град Баар, кантон Цуг лек автомобил. Полицаите били озадачени от странната маневра, която автомобилът направил на около 100 метра от поста им и искали да се уверят, че всичко е наред.

С изненада установили, че водачът зад волана е млада и привлекателна дама, която управлява превозното средство чисто гола.

След проверка на документите ѝ се е оказало, че 27-годишната жителка на град Ваар има напълно валидна шофьорска книжка и не е санкционирана за нарушения до този момент.

Когато успели да откъснат поглед от прегледите на дама, полицаите забелязали, че тя не е единственият гол човек в купето на автомобила. До нея се возел 29-годишният ѝ приятел, който също бил „както майка му го е родила“.

Въпреки смущаващата гледка един от пътните полицаи разпознали в негово лице мъж, който преди няколко дни е бил задържан от властите за шофиране без правоуправление.

Двойката натуралисти е била задържана в полицейското управление за шофиране в непристоен външен вид. При последвалите разпити нарушителите си признали, че когато видели полицейския патрул отбили колата и спрели за да си разменят местата, за да не бъде глобен повторно мъжът.

Остава загадка защо двамата швейцарци са се возили дибидюс голи в колата. Никой от тях не е дал смислено обяснение за поведението си, позовавайки се на правото си да не дават обяснения по време на разпит.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати