БДЖ ще продава билети по интернет

17.09.2013

Българските държавни железници ще пуснат отново половината от спрените от предишното ръководство 250 влака. Християн Кръстев, изпълнителен директор на Холдинг БДЖ, обяви, че ще бъдат възстановени 125 линии.

БДЖ

По думите на Кръстев, това ще е първата краткосрочна цел на новоназначения мениджмънт на компанията. Предвижда се пускането и на три изцяло нови бързи влака, както и на седем пътнически композиции.

Стремежът на новото ръководство на БДЖ и подобряване на всички услуги, които компанията предлага. При пътническите превози ще се търси максимално подобряване на качеството на превоз. За целта ще се подобри почистването на вагоните, ще се увеличи бройката им, както и ще се осигурят резервни части за всички належащи ремонти в интериора на вагоните.

Амбицията на новия мениджърски състав е да бъде въведена нова модулна система за продажба на билети до края на 2014 година.

Въвеждането ѝ ще става поетапно.

До края на 2013 година трябва да бъде въведен и първия ѝ модул, който да замени сега действащата операционна система на бюрата за продажба на билети.

С окончателното въвеждане ще се облекчи закупуването на билети за превоз с БДЖ. Бъдеще ще можем да закупуваме билети не само на касите на БДЖ, но и в туристическите агенции, по интернет, чрез билетоиздаващи автомати и дори чрез СМС

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати