Ултрамодерен хотел в Мексико предлага тотален ол инклузив

01.10.2014

В Мексико отвори врати ултрамодерен комплекс, който предлага на клиентите си тотален ол инклузив пакет. Хотелът разполага с всички възможни екстри, за които един турист може да си помечтае, и те всички са включени в пакетната цена.

Hard Rock Hotel Riviera Maya се намира на полуостров Юкатан на източното крайбрежие на Мексико. Той е четвъртият хотел в света, който предлага на гостите си тотален ол инклузив.

СПА на плажа

Само срещу сумата от 487 долара на ден гостите на комплекса ще мога та ползват свободно и неограничено всички открити басейни на хотела, частния плаж, деветте ресторанта и осемте бара. По случай откриването от управата на хотела обявиха, че само този месец пакетите се предлагат с 35 процента отстъпка.

На разположение на дамите има обособен СПА-комплекс, в който се предлагат всевъзможни разкрасителни процедури и масажи. А вечер гостите ще могат да разпуснат в обособената зона за възрастни, където има нощен клуб и три бара.

Особено внимание е отделено на най-малките гости на Hard Rock Hotel Riviera Maya. За тяхното забавление има изграден игрален комплекс, където под грижите на аниматори ще могат да се забавляват в седем развлекателни игри.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати