Най-усамотените сафари дестинации

04.10.2014

Вече години наред сафаритата в Южна Африка представляват голям интерес за хора от цял свят. Широката им популярност сред туристите направи немалка част от сафари дестинациите не толкова опасни и диви, колкото са били някога. Независимо от това обаче останаха и някои отдалечени местенца, които не гъмжат от посетители, а заслужават да се видят.

1. Tswalu Kalahari

Сафари

Това място е толкова отдалечено, че трябваше да бъдат пуснати частни полети от Кейп Таун и от Йоханесбург, пише profit.bg. Местността е уникална, защото позволява на туристите да се насладят на пустинята Калахари в пълното и съвършенство. Спиращата дъха гледка, която ще се открие пред вас, завинаги ще се запечата в съзнанието ви.

2. Marataba Safari Lodge

Marataba Safari Lodge се разполага в Уотърбърг и предлага вълнуваща гледка към близките планини. Местността е дива и човек не може да предвиди какво може да му се случи в следващия момент. Marataba Safari Lodge се отличава с обилна растителност и богато разнообразие от животински видове. Тук посетителите ще могат да се отдадат на незабравими разходки и да се повозят на лодка.

3. Makakatana Bay Lodge

Пустиня

Makakatana Bay Lodge се намира близо до езерото Св. Лусия. Вилата прилича на истински усамотен рай, построен в дивата джунгла. Местността ще ви спечели с девствените си плажове и дивата си атмосфера.

4. Samara

Африка

Попаднете ли на това усамотено място, завинаги ще забравите всички досадни грижи от ежедневието. В частния луксозен комплекс ще можете да останете насаме със себе си и да се насладите на прекрасните езера, впечатляващите долини и необятните планини.

5. Thonga Beach Lodge

Въпреки че от вилата се вижда море, тя принадлежи към опасната джунгла. Впечатление тук ще ви направят богатата растителност и интересните животински видове. Освен да се радвате на невъобразими гледки обаче, вие ще можете да се възползвате от плажа и водата.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати