Кажете заветното Да в парка Врана

23.01.2015

Всички български влюбени двойки могат да изживеят малка сватбена приказка. Младоженците могат да се врекат във вярност един на друг не къде да е, а сред живописната природа на царския парк Врана.

Удоволствието да направите сватбената си церемония незабравима, както и да поканите 100 от най-близките си приятели да присъстват на нея, ще ви струва 820 лв.

Сватба

Срещу тази скромна сума можете да кажете заветното "Да" на любимия си човек в градината с фонтана пред двореца, точно до трите вековни дъба, посадени лично от цар Фердинанд.

Ако броят на гостите ви надвишава 100, тогава ще трябва да броите 1640 лв. за церемонията. Срещу допълнителни 120 лв. младоженците и техните приятели могат да си направят професионална фотосесия.

След двучасовата церемония ще трябва да продължите празника на друго място, защото тържества в парка Врана за забранени.

Мярката е наложена заради стотиците уникални видове, които се намират там. В парка са събрани повече от 800 дървесни, храстови и тревисти вида, като за сравнение за цяла София те са едва 760.

Сред постоянните обитатели на тази уникална екосистема има над 100 вида птици, сърни, лисици, диви котки и др.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати