Българите избраха да плажуват на Бяло море

01.06.2015

Стотици български туристи за поредна година избират да прекарат лятната си ваканция на плажовете в южната ни съседка. От туристическите агенции съобщиха, че тази година на най-голям интерес се радват дестинациите на Бяло море. Базите там са пълни на 100 процента за юни.

Най-често нашенците избират курортите Неа Врасна, Паралия Врасна и Паралия Катерини, за които има доста резервации и за месеците юли и август, въпреки по-солените цени.

Паралия Катерини

Най-предпочитани от родните туристи са пакетите с 5 нощувки, чиято цена варира от 425-500 лева на човек през юни. Сумата скача почти двойно в пиковия сезон.

Хотелската база в курортите на Бяло море в Гърция е особено предпочитана от семействата с деца, защото там има създадени условия за готвене.

Друга екстра, която привлича все повече туристи, е договорката на туроператори с определени ресторанти, в които нашенците могат да се хранят на съвсем приемливи цени.

Във въпросните ресторанти закуската се предлага на цени до 5 евро, а срещу скромната сума от 10 евро българите могат за обядват или вечерят.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати