Meadows in the mountains – фестивал в прегръдката на Родопите

08.06.2015

За пета поредна годна Meadows in the mountains ще събере почитателите на електронната музика, природата, чистия въздух и билките.

Фестивалът, определян от миналогодишните посетители като вълшебен и космически, ще изправи на сцената в сърцето на Родопите най-интересните денс-, електронни и ъндърграунд артисти на световната сцена.

Тази година фестивалната програма е по-богата откогато и да било. Участие в Meadows in the mountains ще вземат 48 артисти, сред които известните изпълнители от Великобритания Al Dobson JR, култовите берлинчани Club der Visionaere – Binh, Jane Fitz и много други.

meadows-in-the-mountains

Хедлайнери на музикалния фестивал са Gilles Peterson от BBC Radio 1 – Mo Kolours, Mop Mop ft. Wayne Show и Quantic. Quantic е избрал скромната горска сцена, за да представи предпремиерно парчета от 15-ия си студиен албум, неописуем микс между джаз, детройтско техно и салса дура.

За онези, които не знаят – фестивалът Meadows in the mountains се провежда в китното родопско село Полковник Серафимово, община Смолян, на около 4 часа път с кола от столицата София, който си струва да изминете.

Събитието ще се проведе 12, 13 и 14 юни в околностите на селото, на цели 850 метра надморска височина. Пропуските за трите фестивални дни се предлагат на цени от 120 лева, като в цената е включен билет и транспорт на територията на фестивала.

Гостите на Meadows in the mountains могат да нощуват при местните жители или да си опънат палатка в планината.

Фестивалът се разва на все по-нарастващваща популярност. Очаква се тази година той да бъде посетен от рекорден брой хора.

Миналата година Meadows in the mountains попадна в класацията на Гардиън с предложения за фестивали в Европа, а тази година Форбс го включи в Топ 10 на летните европейски фестивали.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати