Франция казва Аu revoir на нелюбезния персонал

15.06.2015

Франция казва Аu revoir на нелюбезния туристически персонал. Родината на Наполеон е готова да похарчи милиони евро, за да подобри маниерите на работещите в туризма и да предложи на туристите по-топло отношение и гостоприемство.

За целта френските власти са създали многомилионен Фонд за туристически инвестиции, чрез който се надяват да дадат тласък на развитието на туризма. Целта им е броят на туристите да нарасне от 84 милиона годишно на 100 милиона за година до 2020 г.

Айфелова кула

Правителството ще се фокусира върху т.нар. дефицит в посрещането с добре дошли на туристите, които се оплакват от отношението на обслужващия персонал в хотели и ресторанти.

Чуждестранните туристи имат голямото желание да посетят редица забележителности във Франция, но си признават, че не се чувстват удовлетворени от престоя си именно заради отношението на нелюбезния персонал.

Новата компания, която ще има за цел да научи френските сервитьори на по-добри обноски, беше обявена лично от външния министър на Франция Лоран Фабиюс. Той подчерта, че дори когато поднасят кафе или упътват някого, французите предлагат услуга на туристите, но на първо място служат на Франция.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати