Нощувка в морски фар е новата атракция в Исландия

08.07.2015

Най-новата туристическа атракция, с която официалният авиопревозвач на Исландия Icelandair се опитва да привлече туристи, е нощувка в морски фар.

Гостите на страната могат да се възползват от атрактивното предложение, което се явява допълнение към съществуващата екстра – безплатно прекъсване на полета между Европа и Америка с едноседмичен престой в страната.

Морски фар

Въпросният морски фар се намира в най-южното селище в Исландия – Вик, където средната температура през август достига едва 12.3 градуса.

Туристите, които не си падат по романтиката на морския фар, могат да пренощуват в луксозния хотел Рейкявик марина. Освен това могат да участват в адреналинова разходка с хеликоптери, да посетят местните живописни водопади, да се катерят по глетчери и др.

Предложението за нощувка във фар е в сила за месеците септември и октомври и се предлага за групи от по над петима души. Но дори и да не ви блазни мисълта да прекарате една нощ на морски фар, то има още десетки причини да посетите Исландия, която се слави със своите планини, гейзери, термални извори и разбира се – ледници.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати