И в Гърция свалят цените наполовина през септември

31.08.2015

По традиция курортите в Гърция свалят цените наполовина в началото на септември и все повече българи предпочитат именно тогава да отидат със семействата си на лятна почивка.

Очаква се тази година интересът към Южната ни съседка да бъде рекорден, след като от метеорологичната прогноза стана ясно, че есенният месец се очертава да бъде необичайно топъл.

По данни на собственици на туристически агенции в Благоевград базите на курортите в Гърция са почти на 100 процента пълни за целия следващ месец, а интересът към продължава да е висок.

Аспровалта

Най-предпочитани от българите си остават курортите Неа Врасна, Паралия Врасна, Ставрос и Аспровалта. Традиционната смяна там трае 5 нощувки, които в момента могат да се намерят на цени от 160, 140, 125 лв.

Най-изгодната оферта е за последните пет дни на септември, когато пакетната цена на нощувките се предлага за 80-90 лева за двойна стая.

Ако решите да ползвате климатик, ще трябва да предвидите допълнителни 5 евро на ден, но дете до 12 години се настанява напълно безплатно при родителите си.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати