Курорти

Курорти

Онлайн пътеводител за курортите в света. Курорти по света и у нас. Снимки и туристическа информация за всички курорти . Списък на най-добрите курорти .
МармарисМармарис
10 Дек.
Нина 2
КицбюелКицбюел
03 Дек.
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лидо ди ЙезолоЛидо ди Йезоло
03 Дек.
Лидо ди Йезоло е развит курорт в италианския град Йезоло. Лидо ди Йезоло се простира на Адриатическо море. Лидо ди Йезоло се смята за един от най-добрите курорти в Италия.
ХургадаХургада
08 Ноем.
Хургада е известен туристически център на крайбрежието на Червено море и е с население над 248 000 души. Хургада е популярен курорт в Египет. Хургада е оазис сред пустинята.
АспровалтаАспровалта
26 Септ.
Курортното селище Аспровалта се намира на северозападния бряг на Орфанския залив. При Аспровалта се намира най-дългата пясъчна ивица в Гърция. Аспровалта е един от най-посещаваните курорти в Северна Гърция.
ВенгенВенген
13 Април
Венген е един от най-известните курортни комплекси сред алпийската природа на Швейцария. Венген стои сред хълмистите възвишения на Бернските Алпи. Панорамата на Венген е сякаш излязла от пощенска картичка.
Мон ТрембланМон Тремблан
25 Януари
На 120 км северно от Монреал се извисява красивата планина при курортното градче Мон Тремблан. Мон Тремблан отстои на 150 км от Отава, на 380 км от Квебек
АланияАлания
10 Януари
Алания е неголямо, но изключително приятно и спокойно курортно градче на турския бряг на Средиземно море. Централната част на Алания се разпростира върху врязана в морето скала.
Сен ТропеСен Тропе
05 Януари
1
Сен Тропе е изсвестно като място за почивка и развлечения на богатите. Сен Тропе се намира на Френската Ревиера. Екзотичните плажове на Сен Тропе. Снимки на Сен Тропе.
АнталияАнталия
26 Дек.
Анталия е една от визитните картички на слънчевата на южна съседка – Турция. Забележителности в Анталия. На море в Анталия, Турция.
Бузиос (Buzios)Бузиос (Buzios)
08 Дек.
Бузиос е луксозен морски курорт, двойник на Сен Тропе, намиращ се в близост до Рио де Жанейро в Бразилия. Бузиос има славата на най-известния бразилски морски курорт с най-хубавите екзотични плажове.
Чинкуе ТереЧинкуе Тере
19 Ноем.
1
Чинкуе Тере е невероятен курорт на италианската Ревиера и е всичко, което човек може да иска. Чинкуе Тере е група от пет китни селца - Риомаджоре, Манарола, Корнилия, Вернаца и Монтеросо ал Маре.
ПортмейриънПортмейриън
28 Май
Портмейриън (Portmeirion) е уникално по своята архитектура курортно селище, което се намира на границата с Национален парк Сноудония. Портмейриън се намира само на няколко километра от Портмадог.
Уистлър БлеккомбУистлър Блеккомб
11 Април
Един от най-известните зимни планински курорти в Канада е Уистлър Блеккомб. Разположен на 2 часа път от Ванкувър. Планината Уистлър (Whistler Mountain) е сред най-живописните местности в Канада.
Пуерто АнхелПуерто Анхел
08 Април
Пуерто Анхел (Puerto Angel) e малко рибарско селище, превърнало се в туристическа дестинация. Пуерто Анхел е разположен на тихоокеанския бряг на мексиканската провинция Оаксана.
Заливът Байрън - Байрън БейЗаливът Байрън - Байрън Бей
29 Март
Байрън Бей (Byron Bay) е един от най-посещаваните и обикнати летни курорти в Австралия на 175 км южно от Брисбейн. Наблизо е нос Байрън и Ленъкс ход - едно от най-добрите за сърф места.
Лос Кабос в МексикоЛос Кабос в Мексико
24 Март
Лос Кабос (Los Cabos) е красива местност е разположена на крайната точка на полуостров Баха, южно от Ла Пас и в югозападна посока от Тихуана в Мексико.
Бара Гранде, БразилияБара Гранде, Бразилия
26 Февр.
Североизточното крайбрежие на Бразилия може да плени всеки със своите екзотични плажове. Точно там се намира и Бара Гранде. Информация и снимки на Бара Гранде (Barra Grande).
Шефшауен, Мароко (Chefchaouen)Шефшауен, Мароко (Chefchaouen)
12 Февр.
Шефшауен е малко курортно градче в северозападната част на Мароко. Най-удобо и бързо до Шефшауен се стига от Танжер. Шефшауен е сред големите прозиводители на марихуана.