Курорти

Курорти

Онлайн пътеводител за курортите в света. Курорти по света и у нас. Снимки и туристическа информация за всички курорти . Списък на най-добрите курорти .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
СанториниСанторини
23 Дек.
Санторини е сред морските курорти острови в Гърция. Повечето от туристите идват в Санторини заради красивите плажове и места, които той предлага. Информация и снимки на Санторини.
Памуккале, Турция (Pamukkale)Памуккале, Турция (Pamukkale)
21 Дек.
Снежнобелите басейни и тераси на Памуккале представляват едно от природните чудеса на планетата ни. Памуккале е известна забележителност в Турция и се намира до град Денизли.
Амалфи (Amalfi)Амалфи (Amalfi)
19 Дек.
Крайбрежната ивица на Амалфи е живописна зона край Тиренско море. Едноименният град Амалфи представлява морски курорт, което се намира в италианската област Кампания.
Таормина (Taormina)Таормина (Taormina)
19 Дек.
Таормина носи славата на най-известния морски курорт в Сицилия. До любимият на италианците курорт Таормина през летните месеци можете да стигнете с автобус или влак от Катания.
Портофино (Portofino)Портофино (Portofino)
19 Дек.
Портофино е синоним на тузарски курорт в италианската Ривиера. Портофино е сред най-красивите морски курорти не само в Италия, но и на цялата планета.
Дубровник (Dubrovnik)Дубровник (Dubrovnik)
13 Дек.
Дубровник е перлата на Адриатика. Дубровник е сред любимите курорти и градове на тези, които искат да съчетаят полезното с приятното. Дубровник се намира в Хърватска в полите на Динарските Алпи.
Блед (Bled)Блед (Bled)
09 Дек.
Само за няколко години планинското градче Блед се превърна в един от най-посещаваните курорти в Словения. Блед се намира в сред гористите склонове на Алпите.
Закопане (Zakopane)Закопане (Zakopane)
07 Дек.
Закопане е популярен зимен планински курорт в Карпатите, в южната част на Полша. Намира се в най-високата част на Татрите. До Закопане вземете влак или автобус от Краков или Варшава.
Алпбах, Курорти в Австрия (Alpbach)Алпбах, Курорти в Австрия (Alpbach)
29 Ноем.
Разположено в западната част на Австрия, Алпбах е един от прекрасните зимни курорти в Алпите. Инсбрук се намира на около 45 минути от Алпбах. Курорти в Австрия.
Саут Бийч, Маями (South Beach Miami)Саут Бийч, Маями (South Beach Miami)
16 Ноем.
Саут Бийч в Маями е плажна ивица в южната част на Маями във Флорида, разположена около 23-та улица. Саут Бийч е популярно място за пролетните ваканции в САЩ