Ще отнемат звезди на неизрядните хотели

17.10.2016
Албена ризорт

След края на активния летен сезон от Министерството на туризма обявиха, че ще бъдат отнемани звезди на неизрядните хотели. Проверки ще се правят изключително на хотели, за които са постъпили оплаквания от туристи и при констатирани нарушения категоризацията ще бъде намалена.

По данни на ресорното министерство и родни туроператори тази година летният сезон е бил изключително успешен, като над 5 милиона чужди туристи са посетили страната ти между април и септември. Наблюдава се и нарастващ интерес от страна на българските туристи. Близо 2 милиона наши сънародници това лято са избрали да почиват у нас в морски или планински курорти.

Най-търсени от туристите и това лято остават 4 о 5-звездните хотели, като при тях оплакванията по отношение на обслужването са и най-малки. За съжаление проблемите с ол инклузив обслужването у нас продължават да са на дневен ред.

Туристите, решили да почиват с ол инклузив пакети, недоволстват основно от храната, както и нейната наличност, също и от предлаганите допълнителни услуги, като спорт, развлечения и др.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати