В Св. Св. Константин и Елена откриват сезона

20.05.2012

В морския курорт „Св. Св. Константин и Елена” на 21 май ще открият новия туристически сезон. Това е денят на Светите равноапостоли Константин и Елена, чието име носи.

Тържествата ще започнат в 09.00, като до 10.30 ще има Празнична литургия в манастира „Св. Св. Константин и Елена”. Следват тържествен водосвет, литийно шествие и освещаване на курбан.

В празничният концерт, който ще се проведе на алея „Колелото” пред манастир ще вземат участие Представителния оркестър на Военноморските сили, студио Палас, Танцов ансамбъл при ОУ „Елин Пелин” и др.

В Св. Св. Константин и Елена откриват сезона

В курорта вече са пристигнали първите туристи от традиционните дестинации Германия, Русия и Румъния. Очакванията са за 5 процентов ръст на броя на гостите в курорта.

Стремежът на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД е да се подобрява още качествоно на предлаганите туристически услуги тук, както и тяхното разнообразяване.

Нараства интересът на туристите към All Inclusive обслужването, защото то удовлетворява интересите на туристите от различни националности.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати