Къмпинг Градина

13.11.2011
На плажа на Къмпинг Градина

Къмпинг Градина е един от най-известните къмпинги по българското Черноморие. Той се намира на север от морския град Созопол. На територията на къмпинга има седем бунгала, като всяко от тях има две легла, кухненски бокс, самостоятелен санитарен възел. Има десет бунгала, които представляват двустайни апартаменти, като във всяка стая има по две легла.

На територията на къмпинга има също така шестнадесет бунгала, които са с по четири легла и седемнадесет бунгала, които разполагат с по две легла.

Залез на Къмпинг Градина

Къмпинг Градина е любимо място на хората, които обичат да отидат на море на палатка. В къмпинга има четиристотин места за палатки и двеста и петдесет места за каравани. Много любители на пътуващите къщи-караваните пристигат тук от различни части на страната, за да останат дълго време на крайбрежието и да се насладят на незабравима почивка сред природата.

Туристите, които пристигат в къмпинг Градина, ползват снек-баровете в къмпинга, както и ресторант и различни магазини и павилиони.

Близо до къмпинг Градина се намират и други известни къмпинги, любими на почитателите на бунгалата, палатките и караваните, които дават възможност за истинска почивка сред природните красоти на Черноморието. Това са къмпинг Златна Рибка, къмпинг Каваците, къмпинг Черноморец, къмпинг Смокиня и къмпинг Веселие.

Къмпинг Градина

В близост до къмпинг Градина се намират, освен Созопол, други черноморски курорти. Това са Дюни, Поморие, Крайморие и Черноморец.

В близост до къмпинг Градина се намира известното мегалитно тракийско светилище Бегликташ. То представлява кръг от гигантски камъни, които най-вероятно са издигнати, за да се отдава почит на култа към Слънцето.

Близо до къмпинг Градина се намира Поморийското езеро, река Ропотамо и нос Емине. До къмпинг Градина се намират няколко красиви плажа. Това са Вромос, Царският плаж, Аркутино и Алепу.

3.9
Общо гласували: 15
5 2
4 10
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати