Водопади

Водопади

Онлайн пътеводител за водопадите в света. Водопади по света и България. Снимки и туристическа информация за водопади . Насладете се на най-красивите водопади в света.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Водопад МарокопаВодопад Марокопа
02 Юни
Водопадът Марокапа е красив природен феномен в Нова Зеландия. Марокопа се намира в района на друга природна забележителности - пещерите Вайтомо. Снимки на водопадът Марокопа.
Водопадите БоуенВодопадите Боуен
02 Юни
Водопадите Боуен, известни локално и като водопадите на лейди Боуен попадат в рамките на Национален парк Фиордланд. В района на Боуен се намира и известният природен феномен Милфорд Саунд.
Водопад СтирлингВодопад Стирлинг
02 Юни
Водопадът Стирлинг е разположен в богатата местност на фиорди известна като Милфорд Саунд. Водопадът Стирлинг е сред най-големите атракции в национален парк Фиордланд в Нова Зеландия.
Водопадът Сан РафаелВодопадът Сан Рафаел
31 Май
Водопадът Сан Рафаел е най-голямата водна природна забележителност на южноамериканската страна Еквадор. Водопадът Сан Рафаел е разположен до град Кито в екваториалната джунгла на Амазонка.
Водопадът ГълфосВодопадът Гълфос
24 Май
Гълфос е наричан Златният Водопад е сред най-големите природни забележителности на Исландия. Водопадът Гълфос е част от глетчеровата река, известна като Бялата река.
Скакавишки водопадСкакавишки водопад
18 Април
1
Скакавишкият водопад е една от най-атрактивните природни забележителности в планината Рила. Истинско приключение е Алпинисткото изкачване по заледения водопад Скакавица е едно вълнуващо преживяване.
Хотнишки водопадХотнишки водопад
05 Април
3
Хотнишки водопад е още едно от местата, които доказват огромното природно богатство на България. Хотнишкият водопад е малък естествен природен оазис на 14км от Велико Търново.
Крушунски водопадКрушунски водопад
05 Април
2
Крушунският водопад известен още като Маарата, е едно красиво място в Северна България. Ако решите да останете за по-дълго в красивия район на Крушунския водопад, може да отседнете в Гостоприемница