Градове

Градове

Онлайн пътеводител на градовете по света. Снимки и информация за най-красивите градове по света. Най-големите, най-скъпите и най-красивите градове по света.
ФранкфуртФранкфурт
20 Април
2
Rosi Trifonova
РигаРига
18 Април
Rosi Trifonova
ВанкувърВанкувър
18 Април
Rosi Trifonova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МоскваМосква
18 Април
2
С думи не е възможно да се опише могъществото на руската столица Москва. За първи път името на Москва се споменава през 1147. Забележителности в Москва - Кремъл и червения площад.
ДелхиДелхи
18 Април
Делхи е осмият най-голям метрополис в света по брой на населението със своите повече от 12. Огромно богатство на исторически и културни забележителности е побрала индийската столица Делхи.
ЕвораЕвора
18 Април
Евора е перла в историческата съкровищница на Португалия. Няма как туристическата обиколка в Евора да пропусне площада Вашку да Гама , както и централния площад Праса .
Санкт ПетербургСанкт Петербург
18 Април
1
Санкт Петербург е бившата столица на Русия и впечатлява с своята царска елегантност. Забележителностите на Санкт Петербург са неизброими - Ермитажа, Казанската Катедрала, Зимния дворец.
ВюрцбургВюрцбург
18 Април
Вюрцбург (Würzburg) е един забележителен и красив немски град. Разположен в северната част на южната германска провинция Бавария. Разположен е на река Мейн.
ЖеневаЖенева
18 Април
Женева е невероятен град, разположен в Южна Швейцария. Женева е популярен с красивия си езерен пейзаж и с невероятната природа около Женевското езеро.
БременБремен
18 Април
Бремен ласкаво е наричан Северния Рим заради огромното историческо и архитектурно богатство. Забележителности и атракции в Бремен - старинни градове в Германия.
КьолнКьолн
17 Април
Кьолн (Cologne) е един от най-старите градове на Германия. Забележителности и атракции в Кьолн. Кьолн е известен с многото си музеи, църкви, Парка на фантазиите, Шоколадовия музей и др.
МюнхенМюнхен
17 Април
Лежащ в сърцето на Баварската провинция Мюнхен е свит и в полите на Баварските Алпи. Забележителности в Мюнхен - Фрауенкирхе, Октоберфест, Пинотеката
ЗалцбургЗалцбург
17 Април
Залцбург е известен с това, че е родното място на Моцарт. Забележителности в Залцбург, крепости, дворци, музеи и университети в известния курортен крад в областта Тирол.
ХамбургХамбург
16 Април
Хамбург е най-голямото пристанище в Германия и вторият по големина град в страната. Забележителности в Хамбург - Катедралата в Хамбург, Сао Паоли, Репeрбан и др.
РегенсбургРегенсбург
16 Април
1
Регенсбург се счита за един от най-красивите градове не само в Бавария, а и в цяла Германия. Забележителности в Регенсбург - Петерсдом, Римската Стена, Каменния мост, Златната кула и др.
ДюселдорфДюселдорф
16 Април
Дюселдорф е една от германските столици на културата, индустрията, модата и лайфстайла. Дюселдорф е един от най-големите търговски, промишлени и пристанищни градове по течението на река Рейн.
БарселонаБарселона
16 Април
Наричат Барселона (Barcelona) често перлата на Каталония. Забележителности в Барселона - Саграда Фамилия, Площад Каталония, аквариумът и др.
Рио де ЖанейроРио де Жанейро
16 Април
Рио де Жанейро е един от най-забележителните и динамични морски градове в света. Рио де Жанейро в превод означава Януарска река. Плажът Копакабана в Рио е най-прочутата в цял свят плажна ивица.
БернБерн
16 Април
1
Берн е разположен в северозападната част на Швейцария и е нейната столица. Името на града Берн идва от тукашната дума за мечка. Забележителности в Берн.
ТоронтоТоронто
16 Април
Торонто (Toronto) е финансовият и икономически център на Канада. Районът на Торонто, около езерото Онтарио е започнал да се населва преди около 11000 години. Забележителности в Торонто.