Градове

Градове

Онлайн пътеводител на градовете по света. Снимки и информация за най-красивите градове по света. Най-големите, най-скъпите и най-красивите градове по света.
ВаранасиВаранаси
16 Април
Rosi Trifonova
КаназаваКаназава
16 Април
Rosi Trifonova
ВенецияВенеция
16 Април
Rosi Trifonova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
БанкокБанкок
14 Април
Банкок е вторият най-скъп град в Азия след и един от икономическите зверове в света. Банкок е столицата, най-голям и най-важен град на Тайланд. Снимки на Банкок.
АнтверпенАнтверпен
14 Април
2
Още от векове Антверпен е известен като арисоткратичният град на Белгия. Една от архитектурно-историческите забележителности на Антверпен е църквата Сейнт Джеймс.
Тел АвивТел Авив
14 Април
3
Тел Авив се намира в западната част на Израел, на брега на Средиземно море. Разходка из плажа на Тел Авив е истинско удоволствие. Тел Авив е магнит за международен туризъм.
ВиенаВиена
11 Април
Виена е един от най-красивите и запомнящи се градове по поречието на Дунав. Забележителности във Виена, снимки и информация за Виена. Всичко за Виена.
Лос АнджелисЛос Анджелис
11 Април
2
Лос Анджелис е вторият по големина град в САЩ Ню Йорк. Лос Анджелис е известен още като град на ангелите, въпреки че няма нищо ангелско в него.
ПрагаПрага
10 Април
Историята на Прага започва хиляди години назад. Снимки и забележителности в Прага. Прага - един от най-скъпоценните исторически градове по света.
ЛионЛион
09 Април
Лион е прекрасен град, който с пълно право може да се оприличи с музей на открито. Историята на Лион, снимки и забележителности на Лион, Франция.
ИстанбулИстанбул
09 Април
Истанбул – една от столиците на ориента. Истанбул е известен още като Цариград и Константинопол. Истанбул е мегаполис и най-голям град на територията на Турция. Забележителности и снимки.
СаусалитоСаусалито
08 Април
Саусалито (Sausalito) градче, разположено в северния край на Голдън Гейт Бридж в залива на Сан Франциско, намиращ се в област Марин Каунти (Marin County) на щата Калифорния в САЩ.
Таос Пуебло, Ню МексикоТаос Пуебло, Ню Мексико
08 Април
Таос е живописен град в щата Ню Мексико в САЩ, който е разположен само на два часа автомобилен път с кола от Санта Фе. Таос Пуебло (Taos Pueblo) е старинният град на индианското племе пуебло.
Сан АнтониоСан Антонио
08 Април
Сан Антонио (San Antonio) е вторият по големина град в щата Тексас и седмият по размери в САЩ. Никой друг град в цялата страна не отразява така добре мексиканските корени по тези места.
Убуд, БалиУбуд, Бали
08 Април
Убуд е град на изкуството, музиката и танците разположен на атрактивния остров Бали в Индонезия. Ако сте решили да посетите остров Бали, то Убуд е може би най-идеалното място, където да отседнете.
БерлинБерлин
08 Април
Берлин е не само столица, но и моралният исторически център на Германия. Берлин - снимки и забележителности. Популярни туристически атракции в Берлин.
РимРим
08 Април
Град Рим има вече близо 2800-годишна история, от които 500 като държава. Рим снимки и забележителности. Информация за Рим.
Ню ЙоркНю Йорк
06 Април
Ню Йорк (New York) със своите близо 8 500 000 жители е един от най-големите мегаполиси в света. Ню Йорк - снимки и забележителности. Мегаполиси в САЩ.
ТокиоТокио
06 Април
Токио е един от най-големите метрополиси в Света. В превод Токио се превежда като Източна столица. Забележителности в Токио и туристическа информация за Токио.
КордобаКордоба
04 Април
Кордоба се намира в подножието на планината Сиера Морена. Кордоба е процъфтяващ център на търговията в древността. Кордоба е икономически и духовен център на стария свят.